Mijn favorieten

Wie zijn wij

 

Sinds september 2008 is de wereldeconomie behoorlijk veranderd. Dat is ook te merken in de Utrechtse makelaardij. 

Daar waar vertrouwen in de woningmarkt was, sloeg de onzekerheid toe. Dit heeft er helaas toe geleid dat meerdere makelaarskantoren in Utrecht failliet zijn gegaan en dat bij diverse andere kantoren medewerkers hun baan verloren. De makelaardij is weer terug bij de basis. Een verwende branche moet weer aan de slag! Wij doorbreken het imago van de makelaardij van de afgelopen jaren door met een nieuwe, eigen stijl dit vak uit oefenen.

Ondanks het beeld dat de markt de afgelopen periode heeft laten zien, zijn er nu ook kansen. Terugkijkend op tientallen succesvolle transacties, zien we juist nu een klant die persoonlijk advies zoekt bij een gecertificeerd Register Makelaar Taxateur.
Het kernwoord hierbij is “vertrouwen”. Een goed uitgangspunt voor het opbouwen van een langdurige relatie tussen klant en makelaar.

Ons team bestaat uit Patrick van Scherpenzeel en Evert Dibbets: jonge enthousiaste makelaars die het vak vol passie uitvoeren. In 2004 en 2007 zijn Patrick en Evert door het behalen van de vaktest NVM Register Makelaar Taxateur geworden.

Een actief en betrokken team met gezamenlijk bijna aan 40 jaar ervaring in de makelaardij. Een betrokken kantoor waarbij directe en heldere communicatie samen met vertrouwen de basis vormen voor pure woningmakelaardij.

Met veel enthousiasme en vertrouwen richten wij ons op de toekomst en staan net als voorgaande jaren wederom voor u klaar.
 

 

Pauw Makelaardij

  Adresgegevens
Willem van Noortstraat 129
3514 GD Utrecht
Tel: 030-2710333
info@pauwmakelaardij.nl


Openingstijden
Ons kantoor is op maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 tot 17.30 uur.
     

Routeplanner