Mijn favorieten

Aankoop

U bent op zoek naar een bij u passende woning? Het kopen van een woning is een bijzonder proces waarbij gevoel een belangrijke rol speelt. Daarbij hebt u waarschijnlijk een aantal criteria waaraan uw huis moet gaan voldoen. Er kunnen vele factoren meespelen bij uw keuze; de bouwstijl van het huis, de bijzondere ligging, de lichtinval, het gevoel van ruimte, veiligheid en geborgenheid.

Het belangrijkste voor u is dat u een mooie woning vindt. Eentje die voldoet aan uw wensen en die past binnen het gestelde budget. Wij kunnen u van begin tot eind van het aankooptraject begeleiden. Wij zoeken alles van A tot Z voor u uit. Denk hierbij aan bijzondere erfdienstbaarheden, een olietank in de tuin, bestemmingsplan en de bouwkundige staat van de woning.

Wij helpen u met het vinden van een nieuwe, sfeervolle woning waar u zich gelijk thuis voelt. U kunt ook kiezen voor een minder uitgebreide vorm van dienstverlening. Laten wij tijdens een persoonlijk gesprek uw (woon-)wensen naast ons maatwerk leggen om de verschillende mogelijkheden te bekijken. Dat kan nooit kwaad, toch?

AFSPRAAK MAKEN
Neemt u gerust contact met ons op. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen op ons sfeervolle kantoor. Tijdens het vrijblijvend gesprek laten wij u graag ontdekken dat wij een betrouwbare partner zijn voor de aankoop van uw nieuwe woning.