Mijn favorieten

Aankoop


Een nieuwe woning aankopen

Het kopen van een woning is een bijzonder proces, waarbij gevoel een belangrijke rol speelt. Daarbij hebt u waarschijnlijk een aantal criteria waaraan uw nieuwe huis moet voldoen. Er kunnen vele factoren meespelen bij uw keuze: de bouwstijl van het huis,de bijzondere ligging, het gevoel van ruimte, de lichtinval, het gevoel van veiligheid en geborgenheid.

Het belangrijkste voor u is dat u een mooie woning vindt, die voldoet aan de wensen en die past binnen het gestelde budget. Wij kunnen u van begin tot eind bij het aankooptraject begeleiden. Wij zoeken alles van A tot Z voor u uit. Denk hierbij aan bijzondere erfdienstbaarheden, een olietank in de tuin, bestemmingplannen en de bouwkundige staat van de woning.


Wij helpen u met het vinden van een nieuwe, sfeervolle woning waar u zich gelijk thuis voelt. U kunt ook kiezen voor een minder uitgebreide vorm van dienstverlening. Laten we tijdens een persoonlijk gesprek uw (woon-) wensen naast ons maatwerk leggen om de verschillende mogelijkheden te bekijken. Dat kan nooit kwaad, toch?


Geen huis, maar een thuis!