Mijn favorieten

Onze medewerkers

Pauw Makelaardij

Patrick van Scherpenzeel
Patrick van Scherpenzeel
Na mijn studie ben ik in 1997 in de Utrechtse makelaardij begonnen. Ik wist al heel snel dat ik makelaar wilde worden. Het omgaan met mensen en het maken van een leuke deal zitten mij in het bloed. In 2004 ben ik, na het behalen van de vaktest, NVM Register Makelaar & Taxateur geworden. Met een loopbaan bij diverse grote makelaarskantoren was het in 2010 zover. Pauw Makelaardij was een feit! Samen met Evert en Inge, onze office manager, zijn wij 6 dagen per week aan het werk om onze opdrachtgevers zo goed mogelijk te begeleiden bij het aan- en verkopen van hun droomhuis.
Evert Dibbets
Evert Dibbets
Sinds 1991 verknocht aan Utrecht en omgeving! Op mijn 19e kwam ik naar ‘de grote stad’ Utrecht en ik ga er niet meer weg. Eerst genoot ik van onbekommerde studentenjaren, daarna van de heerlijke stad en omgeving als werkterrein. Vanaf 1999 heb ik het vak geleerd bij twee makelaarskantoren. Sinds 2007 mag ik mij NVM Register Makelaar & Taxateur noemen. In 2010 sprongen Patrick en ik in het avontuur dat ‘Pauw Makelaardij’ heet. Hard werken en een boel voldoening. Samen met de opdrachtgevers voor het beste resultaat. Voor minder gaan we niet!
Inge Bergakker
Inge Bergakker
In 1990 begon ik als secretaresse bij een groot makelaarskantoor in Utrecht. In 1994 verruilde ik Utrecht voor Zeist. In 1998 begon mijn moederschap en verliet ik deze branche. Na een aantal omzwervingen, kwam ik in 2009 echter weer terecht in de makelaardij. Helaas van korte duur en daarom besloot ik eerst mijn droom na te jagen; een eigen onderneming starten; 9 jaar lang heb ik ontzettend veel plezier gehad in de trouwbranche, maar het was tijd voor een nieuw avontuur. Als Office Manager bij Pauw Makelaardij voel ik mij als een vis in het water; het ondersteunen van een klein hecht team, het persoonlijke contact met klanten en vooral de enorme diversiteit in de werkzaamheden zijn mij op het lijf geschreven. Als eerste aanspreekpunt van het kantoor hoop ik u welkom te mogen heten. Samen met Evert en Patrick ben ik u graag van dienst!