Mijn favorieten

NVM Open Huizen Route

Pauw Makelaardij neemt 2x per jaar deel aan de NVM Open Huizen Route. Inmiddels is de landelijke NVM open huizen route al jaren lang een begrip voor mensen die een huis zoeken. Deze dag wordt meestal georganiseerd op een zaterdag. Zoekers kunnen zonder afspraak tussen 11.00 uur en 15.00 uur bij woningen, waar zij interesse in hebben, binnen kijken. De woningen, die aan deze NVM Open Huizen Route mee doen, hebben een specifieke vermelding op het raam hangen. Ook staan ze vermeld op Funda.

De volgende Open Huizen Route vindt plaats op:

Zaterdag 28 maart 2020 11.00 - 15.00 uur

Zaterdag 3 oktober 2020 11.00 - 15.00 uur


U WILT WETEN HOE HET WERKT?
Dat is heel simpel. U kijkt op Funda welke huizen meedoen met de NVM Open Huizen Route. Plan dan een route welke woningen u graag wilt bezoeken. U kunt dan aanbellen bij betreffende woningen. De bewoner ontvangen u van harte en leiden u graag rond. De NVM Open Huizen Route is gratis en geheel vrijblijvend. U zit nergens aan vast. U mag, indien u dat wenst, de bezoekerslijst invullen welke klaarligt bij de verkopers. U krijgt als bedankje voor uw bezoek een aardigheidje mee van Pauw Makelaardij.

DIT HUIS IS HET!
Pauw Makelaardij adviseert om dan een aankoopmakelaar in te schakelen. Ons kantoor kan u adviseren als aankoopmakelaar en helpt u graag verder, want het hebben van een aankoopmakelaar bespaart u namelijk veel tijd, een hoop geld en zorgen. Indien u hier interesse in heeft dan plannen wij graag een vrijblijvend gesprek met u in bij ons op kantoor. Onder het genot van een kop koffie kunnen wij u gedetailleerd meer vertellen over deze dienstverlening.