Mijn favorieten

Waardebepaling

Vraag een vrijblijvende waardebepaling aan bij ons!


Bent u zich al aan het oriënteren op een nieuwe woning? Of misschien bent u al van plan om uw huis te verkopen. Het kan zijn dat u gewoon benieuwd bent hoeveel de waarde van uw huidige woning is. Wat de reden ook mag zijn; Pauw Makelaardij verzorgt een vrijblijvende waardebepaling indien u dat wenst.

Na het inplannen van een afspraak komt één van onze makelaars bij u thuis voor een waardebepaling. Door onze jarenlange ervaring is er voldoende know-how van de omgeving, van de huizen en wordt er een gedegen advies gegeven voor een vraagprijs. Hiermee kan de juiste koper aangetrokken worden, want hoe beter de vraagprijs, hoe meer bezoekers u kunt verwachten tijdens de bezichtigingen. Niet alleen de prijs, maar veel meer zaken zijn van belang om uw woning te kunnen verkopen. In een gedetailleerd gesprek vertelt de makelaar u er alles over. Wat kunt u verwachten van onze dienstverlening?
  • Er wordt met u een afspraak ingepland en dan komt één van de makelaars bij u thuis op een moment dat het u uitkomt.
  • Samen met de makelaar wordt de gehele woning opgenomen en beoordeeld.
  • Vervolgens taxeert de makelaar de reële marktwaarde van uw huis.
  • Er wordt uitleg gegeven over de verkoopprocedure zodat u voor geen enkele verrassing komt te staan.
  • U ontvangt, indien gewenst, een schriftelijke bevestiging van de waardebepaling.

Let op! De waardebepaling heeft géén rechtsgeldige waarde en kan niet gebruikt worden voor de aanvraag van een hypotheek. Het is voor u slechts een indicatie zodat u alle informatie ter beschikking heeft voordat u zoek gaat naar de bij u passende woning.

Geïnteresseerd in een gesprek? Wij plannen graag een afspraak met u in. U kunt ons bellen via 030 – 271 0333 of per email bereiken via info@pauwmakelaardij.nl . Als u liever het contactformulier invult dan nemen wij contact met u op.