Mijn favorieten

Professionele fotografie

Pauw Makelaardij maakt gebruik van een professionele fotograaf. Al onze woningen worden gefotografeerd door Abe Van Ancum Fotografie.  Zij maken tevens 360 graden foto’s, een video, zorgen voor de plattegrondtekeningen en een gedegen meetrapport.

Door onze jarenlange samenwerking met hen kunnen wij u inmiddels garanderen dat het investeren in een professional ervoor zorgt dat uw woning, via ons kantoor, veel sneller verkoopt.

 


TIPS:
Onze fotograaf heeft een aantal tips die er voor zorgen dat de foto’s optimaal tot hun recht komen:

- BEGIN OP TIJD
De allereerste en misschien wel meest belangrijke tip; begin ruim op tijd met uw werkzaamheden en mobiliseer desnoods vrienden/familie om uw huis foto gereed te maken.

- DE EERSTE INDRUK
De allereerste indruk is heel belangrijk; hoe ziet de voorkant van uw woning er uit? Is uw stoepje netjes? Staan er fietsen in de tuin of containers. Haal ze weg! Probeer parkeerplekken voor uw huis auto-vrij te houden.

- SCHOONMAKEN EN OPRUIMEN
Zorg voor een schoon en opgeruimd huis. Geef de keuken en badkamer een extra sopje en berg rondslingerende spullen goed op achter slot en grendel. Zorg dat vloeren schoon en droog zijn.
Het is erg belangrijk dat de woning klaar is wanneer de fotograaf bij u aanbelt. Zo kan hij zich volledig richten op het maken van een mooie foto- en videoreportage.

Meer tips vindt u in de leaflet die standaard meegeven wordt bij het verstrekken van een opdracht.