Mijn favorieten

Verkoop

Bent u van plan uw woning te verkopen? Dan komen wij graag geheel vrijblijvend bij u langs!
Tijdens ons gesprek laten wij u graag ontdekken dat wij een betrouwbare partner zijn voor de verkoop van uw woning. Wij realiseren ons dat deze fase in uw leven al genoeg onzekerheden en veranderingen met zich meebrengt. Daarom maken wij altijd heldere afspraken zodat het duidelijk is welke dienstverlening gevraagd en geleverd wordt. Het uitspreken van uw verwachtingen speelt daar uiteraard een belangrijke rol bij.

Wellicht bent u van plan of moet u verhuizen voor uw werk, gaat u samenwonen of is de woning te klein vanwege gezinsuitbreiding. Het kan ook zijn dat de wensen ten aanzien van uw huis in de loop der jaren simpelweg veranderd zijn. Het verkopen van een woning kan soms een emotioneel proces zijn. Wij helpen u graag hierbij. Wij zijn er o.a. in gespecialiseerd de waarde van een woning te bepalen en tot een reële vraagprijs te komen. Vervolgens begeleiden wij de bezichtigingen en doen we ons best de kandidaat-kopers te enthousiasmeren.
In overleg met u bespreken we de verkoopstrategie voor uw woning. Dit traject laten wij altijd zo soepel mogelijk verlopen. Daarbij focussen wij ons op het creëren van optimale verkoopkansen. Daar gaat het immers om. Doelgericht flyeren, nabellen, plattegronden maken, afspraken in de avond of weekend.. voor ons is alles bespreekbaar!

Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie of het inplannen van een vrijblijvende kennismaking. Wij vertellen u dan graag meer in detail over onze dienstverlening.