Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Globebloemlaan 30 in Vleuten 3452 CH

Globebloemlaan 30

3452 CH Vleuten
Vraagprijs € 549.000,- k.k.
Verkocht

Omschrijving

Openbare executoriale verkoop

(ex artikel 3:268 en 3:254 Burgerlijk Wetboek)

Op 30 januari 2019 bij inzet en afslag vanaf 09:30 uur, via het internetplatform van Nationale Vastgoed Veiling (www.nationalevastgoedveiling.nl).

Ten overstaan van een van de (toegevoegd) notarissen verbonden aan RoX Legal. B.V.

Het woonhuis met erf, grond en verder...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 2006 Woonoppervlakte 154 m² Aantal kamers 5
Lees meer

Omschrijving

Openbare executoriale verkoop

(ex artikel 3:268 en 3:254 Burgerlijk Wetboek)

Op 30 januari 2019 bij inzet en afslag vanaf 09:30 uur, via het internetplatform van Nationale Vastgoed Veiling (www.nationalevastgoedveiling.nl).

Ten overstaan van een van de (toegevoegd) notarissen verbonden aan RoX Legal. B.V.

Het woonhuis met erf, grond en verder toebehoren, gelegen te 3452 CH VLEUTEN, Globebloemlaan 30, kadastraal bekend gemeente Vleuten, sectie E, nummer 4202 ter grootte van vier are en zeven centiare (4 a 7 ca).

De gebruikssituatie van het Registergoed is - voor zover Verkoper bekend (mede op basis van de Basisregistratie Personen) - als volgt: in gebruik bij debiteur(en).

Eventuele ontruiming is voor rekening en risico van de koper. De verkoper staat niet in voor kopers bevoegdheid tot ontruiming. Er vindt geen verrekening plaats van huren, servicekosten en/of waarborgsommen.

Voor zover verkoper bekend, is over de verkrijging van voormeld registergoed geen omzetbelasting, maar wel overdrachtsbelasting verschuldigd.

De overdrachtsbelasting bedraagt 2% over de koopsom en wordt nimmer geacht in het bod te zijn begrepen. Aan overdrachtsbelasting is verschuldigd het bedrag dat door de belastingdienst of de belastingrechter wordt vastgesteld met toepassing van de Wet op belastingen van rechtsverkeer.

Voor rekening van koper komt:

- het notarieel honorarium;

- de kadastrale kosten, alsmede de kosten van de kadastrale recherches;

- de eventuele ontruimingskosten.

De openbare executoriale verkoop geschiedt overeenkomstig de Algemene Voorwaarden voor Executieverkopen 2017 (AVVE), voor zover daarvan in de Bijzondere Veilingvoorwaarden niet is afgeweken.

De veilingvoorwaarden liggen reeds ter inzage ten kantore van bovengenoemde notarissen.

Tot en met 15 januari 2019 kan onderhands schriftelijk een bod worden uitgebracht ten kantore van bovengenoemde notarissen.

Zoals bekend, dienen alle bieders en mijners te voldoen aan de vereisten voor het uitbrengen van biedingen via het internetplatform van Nationale Vastgoed Veiling en voorts zich bij de openbare verkoop desgevraagd te legitimeren en een verklaring van hun bank te overleggen, waaruit hun financiële gegoedheid blijkt. Alvorens tot gunning wordt overgegaan, dient door de hoogste bieder (voor zover nog niet gedaan) binnen drie (3) werkdagen na de veiling een waarborgsom te worden gestort casu quo een bankgarantie te worden gesteld ter grootte van 10% van de koopprijs met een minimum van € 15.000,00.

Aan bovenstaande vereisten zal strikt de hand gehouden worden. Bieders dan wel mijners die aan bovengestelde voorwaarden niet (tijdig) voldoen, ook al zijn het bij de notaris bekende bieders dan wel mijners, lopen het risico te worden afgewezen.

De betaling van de koopprijs dient uiterlijk plaats te vinden op 26 februari 2019.

Info: www.veilingnotaris.nl

RoX Legal B.V., Weena 220, Postbus 2560, 3000 CN Rotterdam, tel. 010 20 01 706, in behandeling bij Pascal Tjon Sien Kie
Op een bijzondere plek aan het water bieden wij deze bijzondere 2-1 kapwoning te koop aan. Uniek is deze woning door de eigenschappen zoals ca. 154m² woonoppervlak, een achtertuin op het oosten met zijligging op het zuiden, vrij uitzicht, ruime parkeervoorziening op eigen grond en een goede afwerking. Deze ruime woning, is gelegen in een rustige straat in de populaire woonwijk “Vleuterweide”. Op korte afstand treft u alle voorzieningen zoals scholen, het winkelcentrum van Vleuterweide, bouwspeeltuin, Station Vleuten en het Maximapark.

De indeling is als volgt:
begane grond: entree, hal, wc, woonkamer met tussenwand waar een studeergedeelte gerealiseerd is, een eetgedeelte en een fraaie open keuken die voorzien is van diverse apparatuur zoals een vaatwasser, koelvriescombinatie, stoomoven, heteluchtoven, inductiekookplaat en een afzuigkap. De apparatuur is van het merk Gaggenau. Achter de keuken is de was- stookruimte ruimte gesitueerd met doorloop naar de inpandige garage.

1e verdieping: slaapkamer aan de voorzijde met grote raampartij, drie ruime slaapkamers aan de achterzijde met grote raampartijen en toegang tot het balkon, overloop, separaat toilet, badkamer met ligbad, douche, wastafel en vloerverwarming. Er is een 2e badkamer met douche en vloerverwarming aanwezig.

2e verdieping: bergvliering boven twee slaapkamers.

Voor de afmetingen verwijzen wij naar de bijgevoegde tekeningen.

Bijzonderheden:
- De woonkamer is voorzien van 3 schuifpuien;
- De begane grond is grotendeels voorzien van vloerverwarming;
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 549.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning eengezinswoning Type woning 2-onder-1-kapwoning Kwaliteit woning Normaal Bouwjaar 2006 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan rustige weg, in woonwijk en vrij uitzicht Indeling Woonoppervlakte 154 m² Perceeloppervlakte 407 m² Overige inpandige ruimte 21 m² Inhoud 591 m³ Aantal kamers 5 Aantal slaapkamers 4 Aantal woonlagen 2 woonlagen Energie Isolatie Volledig geïsoleerd Warmwater C.V.-Ketel Verwarming C.V.-Ketel C.V.-Ketel Gas Combiketel uit 2017, Eigendom Buitenruimte Tuin Achtertuin, Voortuin, Zijtuin Hoofdtuin Zijtuin Oppervlakte hoofdtuin 180 m² (15.0 m bij 12.0 m) Ligging hoofdtuin Oost Kwaliteit tuin normaal Parkeergelegenheid Garage Geen garage Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren Dak Soort dak samengesteld dak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Kadastrale gegevens Gemeente Vleuten Sectie E Perceelnummer 4202 Oppervlakte 407 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Globebloemlaan 30, 3452 CH Vleuten
U kunt de brochure hier downloaden

Neem contact met ons op

Meer weten over dit object? Vul uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op,

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.